16 اسفند 1393 - 9:7
شناسه خبر: 2228
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
گوشت مرغ تولید داخل سالم است
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور، صادرات گوشت مرغ ایران به کشورهای دیگر را بیانگر سالم بودن و کیفیت بالای این محصول دانست و گفت: در نمونه برداری های انجام شده سرب و کادیوم بیش از حد مجاز در گوشت مرغ دیده نشده است.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، داریوش جهان پیما درخصوص ادعای برخی مبنی براینکه در گوشت مرغ باقیمانده فلزات سنگین همچون سرب و کادیوم وجود دارد، افزود: استانداردهای ملی سازمان دامپزشکی کشور برای تولید فرآورده های خام دامی از جمله گوشت مرغ با استانداردهای اتحادیه اروپا و امریکا مطابقت دارد.
وی اظهار داشت: بنابراین تضمین کیفیت فرآورده های خام دامی مورد تاکید سازمان دامپزشکی کشور است و در نمونه برداری های انجام شده طی سالهای اخیر با بالا بودن میزان فلزات سنگین همچون سرب و کادیوم در گوشت مرغ روبرو نشده ایم.
وی با تاکید براینکه ایران در زمینه تولید فرآورده های خام دامی از پیشرفت قابل توجهی برخوردار است، تصریح کرد: سالانه میزان کمی از گوشت مرغ به دلیل وجود باقیمانده فلزات سنگین توسط سازمان دامپزشکی کشور معدوم و از چرخه مصرف خارج می شود که این امر بیانگر تولید سالم در کشور است.
به گفته جهان پیما، سازمان دامپزشکی کشور نظارت های مستمری بر تولید و مصرفی فرآورده های خام دامی دارد، لذا محصولاتی که شرایط لازم برای مصرف را نداشته باشند، به سرعت معدوم می شوند.
وی گفت: در واقع پائین بودن آمار معدوم سازی گوشت مرغ تائید کننده نظارت مستمر این سازمان بر تولید محصولات پروتئینی در کشور است.
وی ادامه داد: در صورتی که گوشت مرغ تولید داخل دارای سرب و کادیوم بیش از حد مجاز باشد، امکان صادرات آن به دیگر کشورها وجود ندارد این در حالیست که هم اکنون بخشی از تولید گوشت مرغ ایران به دیگر کشورها صادر می شود.
وی با بیان اینکه گوشت مرغ تولید داخل سالم و از کیفیت مناسبی برخوردار است، افزود: ما مشکلی در تولید و کیفیت محصولات پروتئینی نداریم و باید نظارت ها بر شرایط نگهداری و توزیع این محصولات تشدید شود تا مردم بدون هیچ نگرانی گوشت مرغ مورد نیاز خود را مصرف کنند.
وی درباره واردات گوشت به کشور گفت: سیاستگذاری واردات و صادرات گوشت قرمز و گوشت مرغ برعهده وزارت جهاد کشاورزی و معاونت امور دام است.
وی تصریح کرد: سازمان دامپزشکی تنها مسئول نظارت بر رعایت ضوابط بهداشتی صادرات و واردات فراورده های خام دامی و تضمین کننده مصرف این محصولات است.
به گفته وی، اما این تصور که اگر در تولید محصولی به خودکفایی رسیده ایم دیگر نیازی به واردات نداریم، صحیح نیست زیرا اغلب کشورهای دنیا با وجود اینکه در تولید برخی محصولات خودکفا هستند برای توسعه همکاری ها با دیگر کشورها واردات نیز انجام می دهند.
منبع: ایرنا